Eveniment

Polițist lovit cu piatra în cap

Un poliţist a fost rănit într-un incident produs joi seara între suporterii echipelor Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. Acesta a fost lovit în cap cu o piatră şi a fost dus la spital. 

De fapt, poliţistul de la Rutieră a intervenit pentru a aplana un conflict între suporterii celor două echipe de fotbal.

Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanţii unui autovehicul aflat în mişcare, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susţinători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion.

Poliţistul a oprit autovehiculul, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor şoferului şi pasagerilor, a fost lovit în cap cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflaţi pe trotuar.

În urma loviturii, poliţistul a fost rănit şi a fost dus la spital pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate şi a rămas internat.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din Prahova, este cel care ar fi aruncat cu piatra în direcţia autoturismului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. 

Vizualizări: 650

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: