Eveniment

Tractorist rămas fără permis în plin sezon agricol

Un bărbat de 44 de ani, din comuna gorjeană Săulești, a fost prins în timp ce conducea un tractor pe DJ661 Săulești, fără a fi înmatriculat sau înregistrat în circulație și fără a avea montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau înregistrat, pe drumurile publice, totodată fiind luată măsura  reținerii permisului de conducere”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii gorjeni au avut de furcă marți și cu șoferii băuți. Un bărbat de 69 de ani conducea un autoturism pe strada Traian din Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Un altul, de 66 de ani, din comuna Mușetești, conducea un autoturism pe DC 3, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Tot marți s-a ales cu dosar penal un șofer de 60 de ani care conducea pe DN 67 Ploștina, deși avea permisul suspendat.

Vizualizări: 5,710

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: