Eveniment

Tineri prinși în flagrant de Poliția Locală. Furt și tâlhărie

Două persoane ce sunt acum cercetate pentru infracțiunea de tâlhărie au fost prinse în flagrant de polițiștii locali, duminică, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00.

Este vorba despre doi tineri în vârstă de 18 și respectiv 16 ani acuzați de tâlhărie de o femeie în vârstă de 66 de ani. Femeia le-a relatat polițiștilor că în ziua respectivă a mers la un bancomat pentru a retrage o sumă importantă de bani, iar în timp ce se afla pe strada Comuna din Paris și se deplasa către domiciliu, cei doi tineri i-ar fi sustras, prin violență, portofelul în care avea suma de 7400 lei.

Aflați pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, polițiștii locali au fost sesizați de către un bărbat cu privire la cele întâmplate, iar la scurt timp cei doi tineri au fost prinși. Asupra acestora a fost găsit portofelul ce conținea suma de 7400 lei, acesta fiind restituit persoanei păgubite. 

Cei doi au fost imobilizați și predați organelor de cercetare penală pentru continuarea cercetărilor.

 

În data de 15 noiembrie 2021, în jurul orei 03:00, un alt echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Calea Severinului, a identificat două persoane care aveau asupra lor două biciclete de talie medie. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că numiții D.C.I. în vârstă de 17 ani, cu domiciliul în comuna Bălești, jud. Gorj și C.L.A în vârstă de 18 ani cu domiciliul în comuna Licurici, ar fi sustras cele două biciclete dintr-o scară de bloc de pe str. Plopilor, în scopul valorificării acestora.

Asupra lor au fost găsite două lacăte de bicicletă și cabluri tăiate, foarfecă și clește pentru buloane. 

Ulterior, polițiștii locali au identificat și persoana păgubită. Suspecții și-au recunoscut fapta, fiind predați organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Vizualizări: 4,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: