Social

Tineri amendați după un majorat

Petrecerea de 18 ani a unei tinere din comuna gorjeană Berlești s-a lăsat cu amenzi, după ce imaginile au apărut în spațiul public. Deși a fost o petrecere restrânsă, cu doar 15 adolescenți într-un cort de evenimente ce are capacitate de 200 de locuri, amenzile au fost drastice.

„Din verificări a mai rezultat că petrecerea de majorat s-a desfășurat între orele 19:00 – 22:30, eveniment la care au fost identificate ca fiind participante 15 persoane, care nu au purtat măști de protecție facială și nu au păstrat distanțarea socială, nefiind invitați lăutari, iar muzica a fost redată de pe laptop în boxele existente în cortul de eveniment. 

Având în vedere cele constatate, administratorul unității, în calitate de organizator, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. „j” din Legea 55/2020.

Persoanele participante care au fost identificate, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare“, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: