Social

O mie de copii din Târgu Jiu vor face sport la CSM

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu-Jiu are toată susținerea primarului Marcel Romanescu, care doreşte ca aici să se strângă în următorii ani 1000 de copii legitimați. În momentul de faţă sunt în jur de 240 de copii. 

"Una din prioritățile mele pentru viitor va fi CSM-ul. Discutăm pe următorii patru ani de cel puţin 1000 de copii, astăzi avem în jur de 240 de copii care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal, însă până la finele anului 2024 ne dorim 1000 de copii angrenaţi în acest fenomen sportiv. Bugetul nu va fi o problemă pentru CSM. Doresc o bază foarte largă, pentru cooptarea copiilor din Târgu-Jiu şi nu numai, chiar şi de la nivel de judeţ. Le vom asigura sursele de finanţare în aşa fel încât acest Club Sportiv Municipal să crească sănătos şi să aibă viitor", a declarat Marcel Romanescu.

În momentul de faţă, CSM Târgu-Jiu funcţionează pe două ramuri sportive, baschet şi handbal, acolo unde prezintă rezultate bune. În această vară se va deschide şi secţia de fotbal. "Sunt convins că, după deschiderea secție de fotbal, în această vară, o mare parte dintre copiii care iubesc acest sport vor veni la Clubul Sportiv Municipal. Vom începe cu câteva grupe şi acest club se va dezvolta. Pe handbal, pe baschet, fotbal şi pe multe alte ramuri sportive solicitate de iubitorii şi pasionații de sport", a mai adăugat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: