Eveniment

Telenovelă de Motru, cu actori băuți

Capete au, minte le mai trebuie! Este vorba de niște bărbați din Motru, cărora li s-a urcat alcoolul la cap. Doi dintre ei au fost condamnați ieri, în primă instanță, pentru distrugere.

Faptele s-au petrecut în vara anului trecut, când un bărbat a simțit nevoia să se laude la o cârciumă că a avut cândva, în trecut, o relație cu nevasta altuia. O mârlănie, care însă l-a înfuriat atât de tare pe cel luat la mișto, încât a aruncat o sticlă de bere spre celălalt. Peste o jumătate de oră, scandalul a fost reluat, cei doi fiind despărțiți de polițiștii chemați la fața locului.

Seara însă, bărbatul orbit de gelozie a aflat că mârlanul s-a întors la localul public, astfel că s-a urcat în mașină și... a intrat în terasă. Cu tot cu mașină, distrugând mai multe bunuri și lovind ușor patru persoane.

“În aceeași zi, în jurul orelor 20.00, aflând că numitul ## a revenit în local, inculpatul ## s-a urcat la volanul autoturismului personal și a mers în acest loc, a încetinit deplasarea autoturismului în dreptul intrării pe terasa localului, l-a oprit pentru o perioadă scurtă de timp și, observându-l pe ## printre mai multe persoane pe terasă, a virat stânga, a accelerat și a pătruns din drumul public, în incinta terasei, pe care a parcurs-o cu autoturismul pe toată lungimea, producând distrugerea mai multor obiecte de mobilier și vătămarea corporală a 4 persoane”, se arată în documentul de la Judecătoria Motru.

Dar, telenovela nu s-a oprit aici. Cei doi și-au continuat conflictul și pe perioada controlului judiciar, fără să se vadă față în față. La un moment dat, bărbatul orbit de gelozie și-a convins vărul să îi distrugă mașina celui care s-a lăudat că a avut o relație cu nevasta lui. Minte seacă, vărul nu doar că a spart geamul mașinii, dar a și incendiat-o. “S-a îmbrăcat cu ținuta pe care o stabiliseră, a luat un pet de 5 litri în care avea 2,5 litri benzină în amestec cu ulei pentru lamă de drujbă, o brichetă și un ziar și s-a deplasat în parcarea blocului C2, care se afla în imediata apropiere a blocului D7, în care locuia. Aici, cu ajutorul unei pietre, a spart geamul stânga spate al autoturismului persoanei vătămate ##, care era poziționat ## lângă alte autoturisme, a turnat conținutul pet-ului pe canapeaua spate, a aruncat și pet-ul pe canapea, a strâns ziarul în mână și l-a aprins cu bricheta, l-a aruncat și pe acesta pe canapea, după care a plecat în fugă spre locuința sa, de unde, la orele 22.43, i-a transmis un sms inculpatului ##, prin care i-a comunicat că a finalizat acțiunea, primind un sms de la acesta prin care i se transmitea că vor vorbi a doua zi, astfel că în continuare a rămas la domiciliu”, a mai menționat sursa citată.

Cei doi veri au primit condamnări de câte doi ani și trei luni, cu suspendarea executării și cu obligația prestării de muncă în folosul comunității.

 

Vizualizări: 3,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: