Eveniment

Tată în stare gravă. A intrat în flăcări să își salveze fiul!

Un bărbat de 40 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a intrat în propria casă cuprinsă de incendiu. Bărbatul a crezut că fiul său de 7 ani se află în imobil și a vrut să îl salveze.

S-a întâmplat duminică în comuna gorjeană Bălești, sat Ceauru. Din păcate, flăcările care se manifestau violent la clădirea construită în mare parte din material lemnos și i-au produs arsuri pe 60% din suprafața corpului. 

Din cauza arsurilor foarte grave, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul din Timișoara.

Soacra bărbatului, în vârstă de 68 de ani, a suferit un atac de panică, fiind preluată de către echipajul SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

“La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la mansarda construcției cu posibilitate de propagare.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea la construcțiile învecinate”, a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 7,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: