Social

Târgu Jiu: Unde au fost amenajate stațiile de încărcare pentru vehicule electrice 

Patru stații de încărcare pentru vehicule electrice au fost amenajate în municipiul Târgu Jiu. Una dintre acestea este în zona Gării, pe strada Nicolae Titulescu. Este și cea mai costisitoare dintre instalații, investiția fiind de aproape 182.000 lei. 

O altă stație de încărcare a fost amenajată pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. În acest caz, investiția se ridică la circa 136.000 lei. Cea de-a treia va funcționa pe strada Plevnei, valoarea acesteia fiind de aproape 169.000 lei. Și pe strada Bicaz, în zona Insuliță, vor găsi proprietarii de vehicule electrice o astfel de stație. Valoarea celei de-a patra instalații este de aproape 152.000 lei. 

Fiecare dispune de două locuri de parcare și sunt funcționale. Utilizatorii vor plăti 1 leu/kW, au anunțat autoritățile locale din Târgu Jiu. 

Lucrările de construcții aferente acestor investiții au fost declarate de uz și de interes public local, într-o ședință a Consiliului Local de la finalul lunii martie. Investițiile au fost finanțate prin programul Administrației Fondului de Mediu. 

 

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: