Social

Asociații de proprietari cu datorii, debranșate de la rețeaua de apă

Din cauza întârzierilor la plata facturilor, societatea Aparegio a sistat furnizarea apei în cazul a cinci asociații de proprietari, în ultimele săptămâni. Furnizarea a fost reluată doar după ce administratorii au achitat facturile restante. 

 

”Aparegio Gorj revine cu un apel către toți utilizatorii operatorului (persoane fizice si persoane juridice), să achite restanțele la apă și apă uzată în cel mai scurt timp. Menționăm faptul că toți abonații care nu au achitat facturile și au depășit perioada scadenței au fost notificați, săptămânal fiind întreprinse acțiuni de debranșare. În ultimele săptămâni, un număr de 5 asociații de proprietari au fost sistate de la furnizarea apei, rebranșarea fiind făcută după achitarea debitelor restante”, au anunțat reprezentanții Aparegio.  

            

Utilizatorii plătesc și costurile rebranșării. ”Operatorul de apă și canal reamintește utilizatorilor ca plata facturilor să fie efectuată cu prioritate, pentru a nu crea disconfort și pentru a menține în continuare o bună colaborare, având în vedere că  rebranșarea la sistemul de alimentare cu apă se face contracost (tarif sigilare/desigilare, blindare/deblindare, debranșare/ rebranșare)”, au mai transmis reprezentanții operatorului regional de apă. 

 

Vizualizări: 1,425

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: