Actualitate

Târgu Jiu: Licitație pentru terenurile din zona CET

E interes mare pentru terenurile din zon CET, din Târgu Jiu. vor fi scoase deja la licitație 11 parcele între 500 și 3.500 de metri pătrați. Oameni de afaceri din Târgu Jiu și nu numai s-au arătat interesați să investească aici și municipalitatea anunță că va concesiona primele loturi în acest an.

Cea mai bună ofertă financiară va câștiga. În zonă, primăria deține 40 de hectare. Tot terenul va fi concesionat. Primele loturi sunt deja pregătite pentru licitație. “11 dintre acele parcări, cuprinse între 500 și 3.500 de metri pătrați deja vor intra în procedură de licitație pentru toți oamenii de afaceri care doresc să concesioneze teren în acea zonă. Vor urma și suprafețe mai mari în funcție de necesitate și solicitări”, a spus primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

Loturile au fost aprobate deja și cine va oferi cel mai bun preț va obține terenul. „Am avut solicitări foarte multe. Toate concesiunile se vor face public, prin licitație. Oferta financiară cea mai bună va fi declarată câștigătoare. Loturile sunt aprobate prin hotărâre de Consiliu Local pentru a fi scoase la concesiune”, a mai spus primarul Romanescu.

Vizualizări: 1,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: