Social

Târgu Jiu: Grădinița care funcționează de 15 ani într-o clădire închiriată

Municipalitatea din Târgu Jiu nu a găsit încă soluții pentru mutarea Grădiniței cu program prelungit nr. 10, arondată Liceului Teologic. Astfel, este nevoită să mai prelungească cu încă un an contractul de închiriere pentru clădirea de pe strada Alexandru Ioan Cuza a societății Jiul SCM Târgu Jiu. 

Administrația locală plătește chirie pentru acel imobil încă din anul 2007. Clădirea în care desfășoară activitate grădinița are o suprafață de circa 570 mp. Prelungirea contractului de închiriere cu încă un an a fost supusă aprobării Consiliului Local în ședința din 13 septembrie. 

”Deoarece la această dată nu există nici o posibilitate de a asigura un alt spațiu în care să se desfășoare activitatea pentru un nr. de 4 grupe de copii având în componență 102 preșcolari, iar termenul de închiriere expiră, se impune să analizăm oportunitatea și necesitatea prelungirii cu un an a contractului de închiriere”, a motivat, în raportul atașat proiectului de hotărâre, Mihai Mincă, director executiv în cadrul primăriei. 

Prețul de închiriere pentru respectivul imobil ar urma să rămână neschimbat. 

Vizualizări: 1,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: