Actualitate

Târgu Jiu: Ce străzi intră în șantier în această lună

Odată ce vremea se încălzește, Edilitara va începe lucrările de reabilitare a mai multor străzi din municipiul Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu anunță că primele lucrări vor fi făcute în cartierul Lotrului. Tot în această primăvară, va intra în șantier și strada Victoriei.

„Începem deja cu cartierul Lotrului, în această săptămână. Am reabilitat iluminatul public din cartierul Lotrului. Intrăm în amenajarea acestui cartier destul de afectat. Edilitara, pe contractul de delegare, va intra în reabilitarea acelui cartier. Sunt lucrări ample”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 

Următoarea pe listă va fi strada Victoriei care a fost spartă în urma lucrărilor la sistemul de alimentare cu gaze. Compania Distrigaz a solicitat înlocuirea rețelei, dat fiind faptul că aceasta data din anii 1954. Întregul tronson va fi asfaltat. „De săptămâna aceasta, s-ar putea să vedeți primele intervenții, cu frezarea străzii. Acolo vom merge doar pe frezare, ulterior pe covorul asfaltic. Nu umblăm la trotuar decât acolo unde este nevoie pentru că trotuarele nu au fost tocmai afectate. Ulterior, avem strada 9 Mai. Am luat în discuție o mică intervenție a gurilor de canal pe Ana Ipătescu”, a mai explicat edilul din Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 2,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: