Eveniment

Tânărul înjunghiat la Craiova este în stare critică

Starea tânărului de 19 de ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova este în continuare critică, acesta zbătându-se între viață și moarte.

Tânărul înjunghiat se află tot în secția de ATI, sedat, confuz şi respiră spontan cu necesar suplimentar de oxigen, au transmis vineri reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.

”Pacientul este in continuare în stare critică, cu prognostic rezervat. Se află tot în ATI, monitorizat şi supravegheat atent permanent, primeşte tratament complex şi susţinut de terapie intensivă”, au transmis vineri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Craiova.

Aceştia afirmă că tânărul nu poate da nicio declarație pentru că are nevoie de ajutor pentru a respira corespunzător. ”Nu poate da nicio declaraţie în aceasta situaţie. Nu putem confirma celelate informaţii apărute în mediul public”, au mai transmis oficialii unităţii medicale, referindu-se la informaţii apărute în presă potrivit cărora tânărul a făcut declaraţii privind circumstanţele producerii incidentului.

Între timp, adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

Aceştia au menţionat că, în urma leziunilor provocate, cealaltă victimă, o minoră în vârstă de 14 ani, a decedat. 

Vizualizări: 2,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: