Diaspora

Tânăr român de 20 de ani, decedat în accident

Un grav accident în care au fost implicați doi cetățeni români a avut loc în Italia, în urma acestuia rezultând un mort şi doi răniţi, dintre care o femeie însărcinată.

Un tânăr român de 20 de ani a murit într-un grav accident produs în Sicilia, în același incident un alt român fiind rănit grav, alături de o tunisiancă însărcinată. Accidentul teribil s-a petrecut joi, 2 martie, în sudul Italiei, după ce un şofer a pierdut controlul volanului pe carosabilul umed, în timp ce era urmărit de poliţie.

Accidentul s-a produs în localitatea Mazzara del Vallo, din Sicilia, iar conform primelor informaţii şoferul unui autoturism marca Peugeot 407, cu trei persoane la bord, doi români și o tânără de origine tunisiană, nu a oprit la semnalul polițiștilor. Agenții au plecat în urmărirea mașinii, dar nu după multă vreme, din cauza carosabilului umed în urma ploilor căzute în ultimele ore, șoferul a pierdut controlul volanului și autoturismul s-a izbit violent de zidul de beton care împrejmuiește o vilă.

Zidul a fost distrus și mașina s-a răsturnat iar unul dintre ocupanți, un român în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața pe loc iar celălalt român prezent în mașină a fost grav rănit. Acesta a fost dus la secția Urgențe din Mazzara, apoi transferat la spitalul din Palermo, a informat rotalianul.com.

Femeia însărcinată a supraviețuit și fost transportată cu elicopterul la Palermo. 

 

Vizualizări: 1,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: