Diaspora

Adolescent român de 17 ani, decedat într-un grav accident în Italia

Un tânăr român care urma să își serbeze în curând majoratul a avut un sfârșit tragic pe o șosea din Italia unde a decedat în urma unui accident auto.

Viața lui Răzvan Petrișor, tânărul român de doar 17 ani,  a fost curmată într-o fracțiune de secundă pe un drum din Ghisalba, o localitate din provincia italiană Bergamo. Băiatul locuia cu familia în Cortenuova, un orășel cu 2.000 de locuitori din Bergamo și a decedat pe data de 27 februarie într-un accident rutier petrecut cu puține minute înainte de miezul nopții pe șoseaua Francesca, în localitatea Ghisalba, Italia. Victima, de origine română, era student la agricultură și, în timpul său liber, lucra la o fermă din localitate. 

Luni seara acesta Răzvan se afla pe o motocicletă de tip enduro când, din motive încă necunoscute, s-a ciocnit cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, a informat publicația BergamoNews.it.

Potrivit datelor preliminare din ancheta accidentului, tânărul român conducea în direcția Mornico când a fost lovit frontal de mașina care circula din sens opus, impactul fiind unul extrem de violent. Tânărul român a decedat pe loc iar fata de 23 de ani a scăpat fără răni grave.

La fața locului au intervenit carabinierii și pompierii de la detașamentul din Bergamo, precum și voluntarii de la Romano di Lombardia. 

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: