Eveniment

Tânăr din Gorj, mort în accident la Mehedinți

Un bărbat de 29 de ani din judeţul Gorj, care avea permisul suspendat, și-a pierdut viața într-un accident produs azi-noapte în județul vecin, Mehedinți. Tânărul s-a răsturnat cu maşina în localitatea Ilovăţ. În urma acestui eveniment, un tânăr de 20 de ani a fost transportat la spital.

„La data de 04 decembrie a.c., ora 00.20, poliţiştii din Secţiei Poliţie Rurală Izvoru-Bîrzii au fost sesizaţi de un bărbat de 62 de ani, din comuna Ilovăţ, cu privire la faptul că pe DJ 671 E, localitatea Ilovăţ s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 E, în localitatea Ilovăţ, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a unui tânăr de 20 de ani, din Drobeta-Turnu Severin care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, informează IPJ Mehedinţi.

Cele două victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

În urma controlului efectuat de poliţişti asupra autoturismului, în acesta a fost identificată o dovadă fără drept de circulaţie emisă pe numele conducătorului auto de 29 de ani. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vizualizări: 2,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: