Eveniment

Tâlhărit și abandonat în pădure

Un tânăr de 20 de ani, din Târgu Jiu, a ajuns sâmbătă seara la spital, după ce a fost victima unei agresiuni. Poliția a fost sesizată de personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgu Jiu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în după-amiaza zilei de 22 aprilie, tânărul, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, s-ar fi întâlnit cu alți trei tineri, cunoscându-l doar pe unul dintre aceștia.

Acesta i-ar fi însoțit pe cei trei într-o zonă împădurită din apropierea municipiului Târgu Jiu.

Ajunși acolo, cei trei l-ar fi agresat fizic și, prin amenințarea cu un cuțit, l-ar fi deposedat de suma de 150 de lei și o pereche de cercei din aur, după care l-au abandonat în zona respectivă.

În urma activităților informativ-operative efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

Cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, au fost reținuți pentru 24 de ore. Duminică, au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 20 de zile.

Vizualizări: 2,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: