Politică

SURSE: PNL și-a scos la încălzire primii 3 posibili candidați la primăria Târgu Jiu 

Agitație mare în rândul peneliștilor gorjeni la aflarea veștii că, în cadrul conducerii județene, se discută despre selectarea unuia din cele trei personaje pentru candidatura la primăria Târgu Jiu. Negocierile sunt într-o fază destul de avansată, strategia liderilor liberali țintind la o coagulare de forțe, cu ajutorul cărora să-l învingă pe actualul primar, Marcel Romanescu. 

Analizând parcursul celor trei protagoniști, găsim câteva puncte comune, fapt ce îi recomandă să formeze un tot. 

Începem cu Ion Ișfan, uns de liberali în poziția de director la Casa Corpului Didactic din cadrul ISJ, în urmă cu două săptămâni. "Coincidență", el a luat locul Danielei Vulpe, cea care a declarat că îl urmează pe Marcel Romanescu în proiectul său politic. 

Ca să se plieze pe noua strategie liberală, Ion Ișfan, imediat după instalare, a și livrat niște intoxicații în spațiul public, intoxicații care aveau ca scop scoaterea în evidență a faptului că numirea sa a fost susținută și de Romanescu, sperând la o dezbinare a echipei acestuia. Efectul nu a fost cel așteptat, toxinele acestuia nefiind luate în serios de cunoscători. 

Așadar, Ion Ișfan este una din soluțiile PNL pentru Primăria Târgu Jiu. Dacă în urma sondării nu este el cel selectat, înțelegerea a fost, ca el să aștepte momentul oportun în care liberalii să-l poată promova din nou în funcția de Inspector General al ISJ. 

Viorel Salvador Caragea, (noul purtător de mesaje liberale) se comportă ca un elev silitor, dar care a rămas corigent pe primăvară, vară, toamnă, iarnă. Acesta distribuie postările lui Iordache, atacă public pe la toate colțurile... mințindu-se singur că îmbârligăturile sale conving mai mult decât o mână de idioți. Totuși, acesta și-a găsit în PNL un "gâscan" pe care-l mai aburește cu cei doi - trei piloni din garda veche, cu ajutorul cărora spera să facă și să desfacă. Eroare, oroare și duhoare! 

Și lui i-a fost promisă funcția de prefect, în cazul în care nu este alesul final pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Amin! 

Adrian Tudor, proaspăt fugit de sub patrafirul nașului Cârciumaru, după ce a beneficiat doar de sinecuri, a ajuns acum să dețină și funcția de "cercetător științific" la Universitate! 

Tot ceea ce se vede că cercetează la acest moment sunt TikTok-ul și Facebook-ul, platforme pe care se erijează în corectul, curatul și imaculatul Adrean. 

Cât timp a fost viceprimar și a butonat primăria, parcă a avut bolduri în degete. Acum, de pe margine, vrea din nou, iar pentru a-și eficientiza la maxim inepțiile, bagă bani cu nemiluita în sponsorizările postărilor. Bine că are de unde! 

Ca și celorlalți, în situația în care nu se califică pentru o candidatură, are promis un loc călduț și bine remunerat. 

Cam așa arată primele exponente scoase de PNL la înaintare, oarecum hilar dacă privim minimele cunoștințe pe care târgujienii le au despre fiecare dintre ei. Metaforic vorbind, dacă eu candidez cu toți trei la un loc, le dau ca la miuță, 10 în față și la 11 bătaia. Câștig 11 - 10! 

Vizualizări: 5,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: