Politică

Surse: Maioreanu este tot mai aproape de un loc în Consiliul de Supraveghere

Aproximativ 15 nume au rămas pe lista scurtă pentru selecția membrilor care o să facă parte din viitorul Consiliu de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Conform unor surse demne de încredere, Andrei Maioreanu s-ar afla în pole position pentru a ocupa un loc în structura de conducere a Complexului Energetic Oltenia.

Conform acelorași surse, Maioreanu este în fruntea listei realizată de firma care se ocupă cu selectarea supraveghetorilor de la compania energetică. Maioreanu are avantajul și experiența pentru un astfel de post, mai ales că s-a ocupat de Strategia Energetică a României pe vremea când era secretar de stat în ministerul de resort.

Pe „turnantă”, însă, intră niște persoane care se ocupă cu echipamente sportive și care, inițial, au fost respinse de firma care se ocupă de selecție, conform surselor.

Cert este un singur lucru, că cei care își întind toate antenele pentru a ocupa o poziție bine remunerată sunt, în marea majoritate din Gorj, însă cei care se vor bucura de aceste privilegii sunt cei cărora le place aerul inspirat pe lângă județul Gorj, adică pe la Halânga, că de acolo se trage Virgilius, cel care zâmbește când ne mor minerii prin cariere.

Vizualizări: 1,956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: