Social

Strigăt de ajutor: O femeie operată de cancer are nevoie de bani pentru tratament

Nicu Stăncescu, cântăreț bisericesc la Parohia Grui din comuna Baia de Fier, cere din nou ajutorul oamenilor de bine! Soția sa, diagnosticată cu o formă de cancer, a trecut printr-o operație costisitoare, iar acum are nevoie de sprijin financiar pentru a putea continua tratamentul într-o clinică de specialitate, din Turcia. 

Simona a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Ea este mama unui băiețel de doar câțiva ani și asta i-a dat puterea să treacă peste încercarea la are a supus-o destinul. Cu ajutorul oamenilor din Baia de Fier și nu numai, famila Stăncescu a strâns banii pentru operație, iar intervenția a s-a realizat, cu succes, într-o clinică din Turcia.

Simona a câștigat o bătălie, nu și războiul cu boala necruțătoare. Prin urmare, o așteaptă un drum anevoios și costisitor. Tratamentele de după operație sunt imposibil de plătit de cei doi soți.

”Suntem datori să vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat până acum, ne rugăm pentru fiecare și cerem Bunului Dumnezeu să vă răsplătească tot binele făcut. Trecem din nou prin emoțiile investigațiilor medicale și nu reușim singuri pe plan financiar să ajungem in Turcia, atât eu cât și Simona îndrăznim să vă cerem din nou ajutorul. Bunul Dumnezeu lucrează prin oameni... pentru oameni. Datorita bunătății dumneavoastră am trecut până acum cu bine peste toate aceste necazuri. Atât rugăciunile pentru sănătate cât și un mic ajutor financiar din partea dumneavoastră vor fi fapte mari înaintea lui Dumnezeu și vor contribui la liniștea noastră în așteptarea Praznicului Nașterii Domnului. Va suntem profund recunoscători!”, este mesajul postat de Nicu Stăncescu, soțul Simonei. 

Cei care doresc să o ajute pe Simona Stăncescu o pot face donând în următoarele conturi:

CONT LEI BRD:

RO33 BRDE 200S V527 4377 2000

(titular Stancescu Nicolae Sabin)

CONT EURO(titular Stancescu Nicolae Sabin)

RO41 BRDE 200S V713 4918 2000

 

Vizualizări: 3,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: