Politică

Știrbu (PNL): Vom avea un BPJ nou în cel mai scurt timp

Alegerile în PNL Gorj vor avea loc abia după ce senatorul Ion Iordache, dorit președinte, își va aranja apele.

Primul pas va fi dizolvarea Biroului Permanent Județean, cel care va face listele cu delegați. Vor fi schimbate din temelii și unele organizații ale PNL, cu oameni care vor fi aduși de Iordache din Forța Dreptei. 

Gigel Știrbu, cel numit președinte interimar la PNL pentru 60 de zile, a anunțat în presa locală că actualul BPJ va fi dizolvat. “După numirea unui BPJ interimar se vor evalua organizațiile locale și vom începe procedura de alegeri”, a spus Gigel Știrbu.

Deși premierul Ciucă a anunțat alegeri la PNL Gorj în 60 de zile, cel mai probabil acestea vor avea loc în primăvară, pentru că altfel Dan Vîlceanu va câștiga fluierând, și el făcându-și organizația pe criteriul de fidelitate, nu de competență.

Primarii sunt primii care dau semnale în presă că înțeleg faptul că la PNL ordinul se execută, nu se discută, astfel că au reacționat neutru la faptul că a fost numit un prefect care doar ce a demisionat din partid sau că sunt sunați de un senator care încă e la Forța Dreptei pentru a fi întrebați dacă vor să facă parte din echipa lui.

Între timp, fostul președinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu, se declară uimit de fiecare decizie a celor de la centru și spune că ar fi absurd ca PNL să ia și decizia de a dizolva Biroul Permanent Județean.

Va fi vânzoleală mare în PNL Gorj și nu se va termina prea curând.

Vizualizări: 2,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: