Politică

Stan vrea în primărie, împins de polițiști

Un nou scandal la Primăria Albeni din județul Gorj. Primarul Ionuț Stan a vrut să revină la serviciu după cele câteva luni petrecute în arest preventiv și arest la domiciliu, dar salariații nu l-au lăsat să intre.

Primarul este acuzat de purtare abuzivă și este trimis în judecată pentru că a luat șpagă pentru angajarea unor persoane.

Paradoxal, o instanță de judecată a decis că Stan se poate întoarce la serviciu, dar salariații s-au opus. Poliția a fost chemată la fața locului și au fost luate declarații salariaților care au blocat accesul lui Stan în primărie.

Unii salariați sunt chiar martori împotriva lui Stan, iar acum trebuie să îl trateze pe acesta ca șef de instituție.

actualizare. ”Poliția Orașului Târgu-Cărbunești a fost sesizată prin apelul unic de urgență de către un bărbat din localitatea Albeni, cu privire la faptul că fostul primar al localității, aflat în control judiciar, s-a deplasat la sediul instituției publice, deși îi este interzis să ia legătura cu angajații, martori in cauza în care acesta este cercetat.

Polițiștii efectuează verificări cu privire la respectarea/încălcarea obligațiilor impuse prin controlul judiciar de către bărbat, urmând ca la finalizarea acestora să formuleze propuneri legale”, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: