Actualitate

Spitalul din Târgu Jiu face 20 de angajări

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a scos la concurs 12 posturi pentru medici și opt pentru alte categorii de personal. 

Posturile de medic sunt: un psihiatru, un oftalmolog, doi radiologi și trei specialiști în boli infecțioase, un neurochirurg și un medic specialist în medicină de laborator, dar și trei medici rezidenți în ultimul an pentru secția ATI II și Neonatologie. Dosarele de concurs mai pot fi depuse până miercuri.

Spitalul caută să angajeze și doi asistenți medicali generaliști și o infirmieră la Secția Cardiologie, toți debutanți.

Unitatea medicală mai angajează un magazioner, doi electricieni și doi muncitori necalificați la Blocul alimentar.

Cei care își depun dosarele pentru posturile de muncitori necalificați și infirmier trebuie să prezinte doar actele de studii, condiția cerută fiind absolvirea școlii generale.

Pentru postul de magazioner la Serviciul Aprovizionare, Transport și Achiziții publice-contractare este nevoie de diplomă de bacalaureat și de cel puțin șase luni vechime în muncă.

În schimb, pentru posturile de electrician se cere, pe lângă calificările în meserie, și vechime în muncă de 3 și, respectiv, 9 ani (treapta profesională I).

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 17 iunie, ora 16.00. Taxa de concurs este de 50 de lei pentru muncitori, magazioner și infirmieri și 100 de lei pentru asistenții medicali.

Vizualizări: 5,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: