Social

Spital din Gorj, cu panouri solare nefuncționale

Criza din energie le face pe autorități mai atente cu investițiile pe care le-au făcut, dar nu funcționează. La sanatoriul TBC din Dobrița, județul Gorj, aproape jumătate din panourile solare folosite la încălzirea apei nu mai funcționează.

Consiliul Județean Gorj a alocat 1,7 milioane de lei pentru reabilitarea sistemului, urmând să fie cumpărate noi panouri solare pentru că multe dintre cele actuale sunt nefuncționale.

“Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiție Reabilitare sistem de producere a apei calde de consum care utilizează energia solară la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, comuna Runcu. Prin realizarea obiectivului de investiție, se propune reabilitarea sistemului solar de producere a apei calde menajere, în buclă închisă sub presiune, format din panouri solare, rezervoare de stocare, grup de pompare solar, elemente de circulație a agentului termic, siguranță și protecția instalației”, se arată în proiectul de hotărâre de Consiliul Județean.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: