Politică

Soluție în procesul foștilor lideri ai PNL Gorj cu partidul

Tribunalul București se va pronunța marți, 22 noiembrie, cu privire la ordonanța președințială prin care șapte liberali din Gorj au cerut suspendarea actelor conducerii centrale a PNL, prin care a fost schimbată conducerea filialei.

Inițial, pronunțarea era așteptată pentru luni, 21 noiembrie. “Au fost ridicate câteva excepții de către casa de avocatură a partidului și pronunțarea s-a amânat pentru 22 noiembrie”, a spus fostul secretar general al PNL Gorj, Marcel Iacobescu.

Acesta a spus că, dacă decizia va fi favorabilă, va fi executorie. Cei șapte care contestă decizia centrului sunt Marcel Iacobescu - fost prefect și fost secretar general al PNL Gorj, Gheorghe Grivei, Dana Constantinescu, Ion Dragu, Cristian Petria, Cristinel Tănasie și Eduard Berca.

Mai există o acțiune în instanță prin care deputatul Dan Vîlceanu contestă schimbarea lui din funcția de președinte al PNL Gorj, care nu a primit încă termen de judecată.

actualizare: Tribunalul București s-a pronunțat în defavoarea celor care au depus plângerea: "Respinge excepţia inadmisibilităţii cererii. În baza art. 554 Cod Procedură Civilă declină competenţa de soluţionare a cererii în favoarea Curţii de Arbitraj a Partidului Naţional Liberal. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 21.11.2022".

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: