Politică

Sondaj: PNL, mult peste PSD în Târgu Jiu

Partidul Național Liberal a făcut sondaje de opinie la Târgu Jiu și Motru, a confirmat senatorul PNL Gorj, Ion Iordache.

“Am confirmare în momentul de față asupra situației politice din cele două municipii ale județului Gorj”, a spus senatorul la Gorj TV.

Iordache susține că sunt sondaje foarte relevante, care reflectă corect situația politică.

“Am aflat situația acestor sondaje. Marți a fost Gorjul la analiză. În Târgu Jiu, PNL și candidații PNL, toți, sunt pe primul loc”, a spus Iordache.

Acesta a confirmat că Marcel Romanescu este detașat pe primul loc. Dar, Iordache spune că există un candidat PNL poziționat peste candidatul PSD la Consiliul Județean Gorj. Nu a spus despre cine ar fi vorba, dar a menționat că și el, și prefectul Cristina Cilibiu au fost prinși în acest sondaj.

“La Motru este puțin invers, PSD este în față”, a mai spus Iordache. “Dintre toate organizațiile analizate marți la București, Gorjul stă cel mai bine”, a mai spus Iordache.

Acesta a spus și ce strategie va avea PNL în alegeri: “Vrem să acumulăm politic prin realizări administrative. Asta este ce ne propunem noi”.

Potrivit unor surse, planul lui Iordache era să nu îl mai susțină pe Romanescu la Primăria Târgu Jiu, ci pe prefectul Cristina Cilibiu, dar sondajul i-a dat planul peste cap. În schimb, Iordache ar lăsa Senatul pentru președinția Consiliului Județean Gorj, deținută în prezent de social-democratul Cosmin Popescu.

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: