Eveniment

Șoferiță moartă după ce a intrat cu mașina sub un tir

O tânără de 25 de ani care a condus o maşină pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Timişoara, a intrat cu maşina sub un TIR, care circula regulamentar în faţa sa. În urma impactului, femeia a decedat. 

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

„Poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că pe A1, sens de mers Margina-Timişoara, la km 438, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un ansamblu de vehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie, în vârstă de 25 de ani, a condus un autoturism pe banda 1, dinspre localitatea Margina înspre municipiul Timişoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune faţă-spate cu un ansamblu rutier, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care se afla în mişcare pe banda 1 de circulaţie”, precizează IPJ Timiş. 

În urma accidentului, tânăra aflată la volanul unui BMW a decedat. Aceasta se afla singură în autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 1,743

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: