Eveniment

Șoferi cu dosare penale

Doi șoferi din Gorj s-au ales cu dosare penale în weekend, pentru că au condus deși aveau permisul suspendat.

“La data de 26 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Țânțăreni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Țicleni, având dreptul de a conduce suspendat. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negative. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat”, a comunicat IPJ Gorj.

Cu o zi înainte, a fost depistat în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Negomir, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 B Ursoaia, având dreptul de a conduce suspendat.

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat”, a menționat sursa citată.

 

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: