Eveniment

Șoferi băuți la volan

Polițiștii au continuat în weekend raziile pe șosele din județ, depistând șoferi sub influența alcoolului sau conducând fără a avea acest drept.

Vineri, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din comuna Cătunele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar sâmbătă, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D Câlnic, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat, în trafic, un bărbat de 56 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Vîrț, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Șoferii s-au ales cu dosare penale pentru consum de alcool la volan sau conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: