Eveniment

Șofer reținut după ce a lovit intenționat un pieton

Un bărbat de 46 de ani din Petroşani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii care au vizualizat imagini surprinse pe camerele de supraveghere au constatat că a accidentat intenţionat cu maşina o persoană.

”La data de 28 septembrie 2022, în jurul orei 15.45, un bărbat în vârstă de 46 ani, din Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului, din municipiul Petroşani, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Petroşani”, a transmis, joi, IPJ Hunedoara.  

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Ulterior, în urma verificărilor efectuate (şi a analizării imaginilor video), poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan a lovit în mod intenţionat cu autoturismul victima, cu intenţia de a o accidenta”, a mai transmis sursa citată.  

Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, în infracţiunea de tentativă de omor şi declinarea competenţei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. 

Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 46 de ani, care urmează a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.  

Vizualizări: 1,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: