Eveniment

Șofer reținut după ce a fugit de poliție pe câmp

Pentru că a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, un bărbat de 49 de ani din Balș a fost reținut, după ce a abandonat mașina și a fugit pe câmp.

Oamenii legii i-au cerut șoferului să oprească în localitatea Voineasa, dar șoferul și-a văzut de drum. Văzând că este urmărit, bărbatul a oprit și a fugit pe un câmp, dar a fost prins de polițiști. 

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 643, în comuna Voineasa, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.

Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La scurt timp, conducătorul autoturismului a oprit pe marginea părții carosabile și a fugit pe câmp. Acesta a fost identificat de către polițiști, fiind un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Voineasa, județul Olt”, a informat IPJ Olt.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu avea încheiată o poliță de răspundere civilă și nici inspecția tehnică periodică valabilă. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, au mai informat polițiștii.

În cauză, pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate. Pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: