Eveniment

Acuzat de viol, a ucis ca să moară

Un bărbat de 43 de ani, căutat de polițiști într-un dosar de viol asupra unei fetițe de 13 ani, s-a sinucis astăzi. Dar, ca să moară a provocat un accident, în care a murit un tânăr de 21 de ani, iar un altul de 19 ani este grav rănit.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, duminică, în jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbunari s-ar fi produs un accident rutier în urma căruia două persoane ar fi decedat.

„Din primele date de la faţa locului, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto şi vătămarea corporală a unui pasager de 19 ani, fiind preluat de elicopterul SMURD”, transmit poliţiştii.

Conform ISU Prahova, tânărul rănit a suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toraco-abdominal. El era conştient în momentul în care a fost preluat de echipajul medical de pe elicopter.

Mai mult surse spun că bărbatul de 43 de ani ar fi lăsat mesaje de adio familiei.

Vizualizări: 2,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: