Eveniment

Șofer cu permisul suspendat, prins la volan de două ori, în aceeași zi

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat la finalul săptămâne trecute, în trafic, un bărbat, de 62 ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un vehicul pe DN 67 Ploștina, având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii au întocmit pe numele său un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru l-au depistat din nou, în trafic, pe bărbatul de 62 ani, în timp ce conducea același autovehicul pe DJ 673 Slivilești, având dreptul de a conduce suspendat.

 ”În cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, iar la data de 11 iunie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: