Eveniment

Șofer băut pe un bulevard din Târgu Jiu

Un bărbat de 28 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, a fost prins duminică, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,72 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, a comunicat IPJ Gorj.

Nu a fost singurul șofer băut prin în weekend.  Un bărbat de 32 de ani, din comuna Crasna, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Zăvoaie, din comuna Crasna, sat Crasna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat de către tatăl său.

Și polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67/C, având o concentrație de 0,46 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 1,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: