Actualitate

Sindicatul “Energia” a rămas minoritar la Rovinari

Sindicatul “Energia” nu mai este majoritar în termocentrala Rovinari, susține președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe. Acesta crede că astfel se explică desele atacuri ale celor de la “Energia” la adresa SMEO, inclusiv în ceea ce privește transportul salariaților.

”Este clar că există o luptă sindicală. Cred că sindicatul Energia mai are aproximativ 500 membri din lucrătorii de la Termocentrala Rovinari. Din ceea ce știu, Sindicatul Mine Energie Oltenia mai are circa 640 de membri”, a spus Gabriel Căldărușe, la Radio Infinit.

Practic, Căldărușe susține că au fost probleme cu trasportul timp de câteva zile, dar cei de la Energia au vorbit de câteva luni, pentru a da amploare subiectului.

“M-am interesat și eu. Există trei zile în care acel microbuz nu a circulat, dar în alte trei zile nu există confirmare. Microbuzul respectiv nu a fost confirmat. Nu au fost încasate sumele pentru celălalt microbuz. Vom vedea exact cum stau lucrurile după acel raport”, a spus liderul SMEO.

Vizualizări: 4,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: