Actualitate

Sindicatele, nebăgate în seamă de conducerea CEO

Deși au trimis o adresă prin care solicită rezolvarea anumitor probleme pentru salariați, liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu au primit nici măcar un telefon de la șefii companiei pentru a discuta aspectele semnalate.

Mai mult decât atât, reprezentanții salariaților spun că cei din conducere sunt interesați de prelungirea mandatelor, în timp ce salariații se gândesc la viitorul acestei companii.

„Este o lipsă totală de comunicare din partea conducerii Complexului Energetic Oltenia. Au și ei un birou de comunicare și nu avem nicio reacție, este cel puțin suspect acest lucru, ca să nu zic mai mult. Vă dați seama că oamenii sunt nemulțumiți mai ales cănd apar diverse lucruri și nimeni din companie nu vine cu răspunsuri pentru ei. Vă spun sincer, cred că sunt anumite persoane care se gândesc mai mult la prelungirea mandatelor decât la cele 11 mii de locuri de muncă”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe

Federațiile sindicale au amenințat cu proteste. „Ținând cont de starea de tensiune și îngrijorare a salariaților, determinată de apariția în spațiul public a unor articole și a unor luări de poziție din partea unor persoane privind externalizarea unor activități din societate, precum și lipsa dumneavoastră de reacție pentru combaterea sau confirmarea acestora, ne determină să acționăm în acest sens, prin declanșarea unor acțiuni de protest”, potrivit celor patru federații sindicale din Complexul Energetic Oltenia.

Vizualizări: 3,975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: