Actualitate

Sindicat dizolvat

Sindicatul Liber Învăţământ - Colegiul Tehnic nr. 2 va fi dizolvat, la cererea membrilor săi. Judecătoria Târgu Jiu a admis pe 27 martie cererea de dizolvare a sindicatului înființat în 1995.

Patrimoniul sindicatului va fi împărțit între membrii săi. "La data de 14.03.2024, în cadrul ședinței adunării generale a membrilor sindicatului, conform procesului-verbal din data de 14.03.2024, s-a luat hotărârea dizolvării sindicatului cu unanimitate de voturi, respectiv s-a stabilit modalitatea de împărțire a patrimoniului sindicatului", se arată în documentul de la Judecătorie.

"Potrivit procesului-verbal încheiat la data de 14.03.2024 cu ocazia Adunării Generale a membrilor de sindicat s-a decis, cu unanimitate de voturi, dizolvarea Sindicatului Liber din Învăţământ Colegiul Tehnic Nr.2 Tg-Jiu şi patrimoniul financiar al sindicatului, rămas după ce se vor achita toate costurile legale cu privire la dizolvarea persoanei juridice se va distribui în mod egal membrilor de sindicat", mai arată sursa citată.

Decizia de dizolvare, din 27 martie, este cu apel în 15 zile.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: