Actualitate

Sindicaliștii vor merge la discuții cu Burduja. Vezi aici când are loc întâlnirea!

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor avea o nouă întrevedere cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la începutul lunii decembrie.

Întâlnirea este programată în jurul datei de 10 decembrie, după ce ministrul va reveni în țară din Statele Unite ale Americii, conform unor surse.

Cele două părți vor relua discuțiile despre soarta celor 1800 de angajați din cadrul companiei energetice cărora le expiră contractele de muncă la sfârșitul lunii viitoare. ”Determinaților” de la CE Oltenia le-a fost promisă prelungirea contractelor de muncă pentru încă șase luni, cum s-a mai întâmplat de trei ori până în acest moment unora dintre ei.

De asemenea, reprezentanții salariaților și Sebastian Burduja vor avea discuții și despre negocierile pe care ministrul le-a avut cu cei din Comisia Europeană și ce răspuns a primit de la comisari. În luna decembrie, Complexul Energetic Oltenia trebuie să facă raportarea către comisie în ceea ce privește îndeplinerea obiectivelor asumate în Planul de Restructurare.

Vizualizări: 2,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: