Politică

Șeful USR s-a dus să ia lumină de la cei care impun închiderea CE Oltenia

Liderul USR Cătălin Drulă, a avut o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Margrethe Verstager, iar subiectul principal abordat a fost stadiul implementării PNRR.

„Am avut o întrevedere extraordinar de bună şi productivă cu doamna Margrethe Vestager, prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene. Tema principală a discuţiei cu doamna comisar a fost stadiul implementării PNRR. Am fost amândoi de acord că România are un plan bun şi o şansă istorică de reformă şi dezvoltare pentru ţara noastră. Acum, la Bucureşti, e nevoie de turat motoarele ca să nu ratăm această oportunitate”, a scris Cătălin Drulă, joi pe Facebook. 

Pentru cei care încă mai cred că useriștii le vor binele minerilor și energeticienilor, când ei urmăresc doar închiderea CE Oltenia, vă spunem că Margrethe Vestager este cea care a semnat, pentru Comisia Europeană, decizia din din 26 ianuarie 2022, prin care a fost impus planul de restructurare revizuit. Un document distructiv pentru CE Oltenia, pentru Gorj și pentru România. Ce ne spune Drulă? “Am fost amândoi de acord că România are un plan bun...”. 

Miruță și cei doi-trei sindicaliști de buzunar care îi cântă în strună ar trebui să își asume responsabilitatea în numele echipei din care fac parte. Ei, prin gălăgia pe care o fac, prin perdele de fum pe care le lansează, sunt chiar mai toxici decât vânduții de la celelalte partide.


 

Vizualizări: 2,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: