Actualitate

Șefi noi la posturi de poliție din Gorj

Opt candidați au fost validați pentru a participa la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj pentru două funcții de șef de post I. Selecția este organizată pentru Postul de Poliție Albeni, respectiv Postul de Poliție Hurezani. 

Cel mai disputat este Postul de Poliție Albeni, unde nu mai puțin de cinci candidați au intrat în cursa pentru șefia acestuia. Pentru cel de la Hurezani au fost validate trei dosare de candidatură. Sunt concursuri cu recrutarea din sursă internă a agenților de poliție care îndeplinesc condiţiile legale.

Candidații a căror candidatură a fost validată vor participa la un interviu structurat pe subiecte profesionale, pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului.  Interviul a fost programat să aibă loc miercuri, 13 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00.

Marți au avut loc și interviurile pentru funcțiile de șef de post de la Brănești și Plopșoru. Doi candidați s-au luptat pentru șefia postului de poliție de la Brănești, însă a câștigat cel care a obținut nota cea mai mare, respectiv 9,10, diferența dintre cei doi fiind de aproape un punct.

Pentru postul de poliție de la Plopșoru au fost cinci candidați și a promovat concursul candidatul care a luat 9.66, aceasta fiind cea mai mare notă. 

 

Vizualizări: 5,451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: