Politică

Ședință cu scântei în Săcelu: A vrut să rămână baron!

Ultima ședință de Consiliu Local din acest an a fost cu scântei în localitatea Săcelu. Primarul Gheorghe Dumitrelea a propus să fie destituit din funcția de viceprimar Florin Jurebie. “Mi-a pregătit o surpriză înainte de sărbători”, a reacționat viceprimarul Florin Jurebie.

Toți consilierii locali care au fost prezenți la ședință și-au exprimat opțiunea. Votul a fost secret. Și după ce s-au numărat voturile, s-a decis că nu se schimbă nimic și Florin Jurebie rămâne în funcție.

„Ai văzut că n-a durut?”, i-a replicat un ales local lui Jurebie.

„După încercarea eşuată a primarului Gheorghe de a rămâne ,,baron" la primăria Săcelu, nu-mi rămâne decát să urez tuturor consilierilor din Consiliul Local Săcelu, care nu au cedat presiunilor, dar si celorlalți, un an nou plin de bucurii. Dezbinarea, ura şi răutatea nu face bine nimănui”, e mesajul viceprimarului Florin Jurebie.

Scandalurile s-au ținut lanț în ultimele luni în Primăria Săcelu. Ultimul a fost după ce primarul a scos un angajat pe hol, cu tot cu birou. Lângă ușă, mai exact. În timp ce acesta din urmă s-a plâns că s-a comis un abuz în cazul său, edilul Gheorghe Dumitrelea a explicat că nu e loc în primărie pentru acest salariat și, mai mult, nu și-ar fi făcut treaba exemplar. "Stau și chinui aici de un an jumătate, sunt o victimă. O victimă a primarului care și-a bătut joc de mine. Tot mă ține aici în frig, cu pături", susține angajatul primăriei.

"Nu ești în frig cu pături, nu ești în frig. Ești la relații cu publicul și e normal să fii acolo", susține primarul.

Vizualizări: 1,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: