Politică

Fost senator: Iordache nu are nicio șansă cu toți banii lui!

Politicienii gorjeni nu-i dau nicio șansă lui Ion Iordache la alegerile locale din anul 2024! Iordache ar putea fi obligat de conducerea centrală a partidului să intre în competiția electorală de anul viitor pentru șefia Consiliului Județean Gorj.

Politicienii gorjeni cu ștate vechi nu-i dau însă șanse celui care în ultimele luni s-a transformat într-un regizor de filme ieftine. Rușeț spune că, cu toți banii familiei Iordache, senatorul de la Murgești nu are nicio șansă să câștige alegerile împotriva actualului președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Cât despre o eventuală canditatură a lui Iulian Popescu pentru funcția respectivă, Rușeț afirmă că, actualul prefect nu va obține nici măcar jumătate din numărul de voturi pe care l-a obținut în 2020.

„La ora la care discutăm, Cosmin Popescu va ieși președinte anul viitor! Riscurile sunt minore. Îl vedeți pe domnul Iordache să-i pună probleme? Câți bani ar avea domnul Iordache și familia apropiată, nu va putea! Iulian Popescu nu va repeta nici măcar scorul frumos din 2020, nici măcar la jumătate. Cristina Cilibiu nu cred că o să mai revină, Filip, nu cred!”, a spus fostul senator de Gorj, Ion Rușeț.

Vizualizări: 2,737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: