Social

Secție de Kinetoterapie la Rovinari

O sală de Kinetoterapie dotată corespunzător a fost pusă în funcțiune miercuri la Rovinari, în cadrul Secției Reabilitare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie (RMFB) de la Spitalul Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari.

Aici pot fi efectuate proceduri de recuperare post-traumatică, recuperare post-operatorie, recuperare post-AVC sau proceduri de recuperare post-protezare.

Ppacienții mai pot beneficia de proceduri de recuperare a afecțiunilor degenerative, inflamatorii, osteo-articulare și musculare cât și a altor afecțiuni cardio-respiratorii, neurologice dar și reabilitarea dizabilităților fizice.

Cabinetul funcționează zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 14. “Pot beneficia de serviciile cabinetului toți pacienții asigurați. Aceștia au nevoie doar de o trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Vă îndemn, stimați cetățeni și dragi prieteni, să apelați cu cea mai mare încredere în serviciile oferite de spitalul nostru. Să fiți sănătoși!”, a transmis primarul Robert Filip.

De noul cabinet se ocupă medicul Bivolaru Nicoleta Denisa și kinetoterapeutul Ramona Ularu.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: