antiVirale

Se apropie cel mai mare festival de muzică din Oltenia

Festivalul Deep Forest Fest – ediţia a II-a va avea loc la Rm. Vâlcea în perioada 30 iulie - 1 august. Biletele costă 73 de lei pe zi, iar o legitimație de acces VIP pe toată durata festivalului este de 309 lei. Cap de afiș este Inna.

Denumirea festivalului de la Râmnicu Vâlcea are legătură cu locul unde se va desfăşura – un platou de 40.000 mp, înconjurat de păduri, de pe înălţimile care înconjoară oraşul, de la Feţeni, în cartierul Goranu, aflat pe şoseaua de centură a municipiului.

Ideea festivalului DEEP FOREST FEST s-a născut în urmă cu aproximativ trei ani, la iniţiativa a doi tineri. Cristi Toma (Tomy) este un fost om de radio, actualmente DJ şi om de evenimente de mai bine de 20 de ani. S-a ocupat de evenimente private, dar şi corporate, apropiindu-se de cifra de 1000 de evenimente organizate împreună cu echipa sa şi a lui Mich, un antreprenor olandez, care a vizitat România în urmă cu 12 ani şi s-a stabilit aici împreună cu familia acum doi ani, fiind îndrăgostit iremediabil de România. 

Vor urca pe scena festivalului GORGON CITY , INNA (Special Guest ), Mat.Joe, Ralvero + Mc Yanto, Tube & Berger, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Albwho, Albin Kaczka ,Alexander Fabyann, Andre Rizo, Andrew Dum, Brad Brunner,Chris-Tee,Catalin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Emotional Tourist, Manuel Riva, Moonsound, Narciss, Optick, Pascal Junior, Raresh Rush, Rosario Internullo, Sasha Lopez, Sllash & Doppe, The Gang, Two Fellas + much more !

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Vizualizări: 2,354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: