Eveniment

Scandaluri sfârșite prost, ani grei de pușcărie pentru agresori

Un bărbat de 41 de ani din Bumbești Jiu va face câțiva ani de închisoare după ce a înjunghiat, acum doi ani, un tânăr într-un bar. Un altul, din Scoarța, va sta nouă ani la închisoare, după ce a bătut un client până l-a omorât.

Scandalul de la Bumbești Jiu a avut loc pe 21.04.2019, în jurul orelor 02.00, în incinta unui bar. Pe fondul consumului excesiv de alcool, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Un tânăr de 21 de ani a fost lovit atunci de trei bărbați, primind pumni și picioare chiar și după ce a căzut la pământ.

La final, tânărul a primit de la unul dintre bătăuși o lovitură cu un briceag în zona abdomenului, având leziuni care, potrivit concluziilor preliminare medico-legale au necesitat pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale și care au pus în pericol viața victimei.

Agresorul s-a apărat în instanță, explicând că a fost în legitimă apărare, dar nu au fost probe în susținerea acestei afirmații.

Pe cale de consecință, bărbatul a fost condamnat la trei ani și nouă luni de închisoare, dar și la interdicția de a merge în baruri și discoteci. Sentința nu este definitivă.

O pedeapsă mult mai grea a primit miercuri patronul unui local din Scoarța, care a lovit un client cu coada de la mătură, până când acesta a murit. Daniel Stănilă, aflat în Penitenciarul Craiova, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. „Dispune prelevarea de probe biologice de la inculpatul Stănilă Daniel, după rămânerea definitivă a hotărârii. În baza art. 112 alin. 1 lit. b C.pen., dispune confiscarea măturii, având coada din material lemnos, ruptă, precum și a fragmentelor din material lemnos rupte din coada măturii, aflate la camera mijloacelor de probă din cadrul Tribunalului Gorj”, a decis Tribunalul Gorj. Nici această sentință nu este definitivă.

Scandalul dintre cei doi a avut loc la începutul lunii mai, pe fondul consumului de alcool. Bărbatul care a murit avea 52 de ani.

Vizualizări: 1,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: