Eveniment

Șef din Poliție, drogat la volan

Comisarul șef Nicu Tănase, șeful secției rurale Rovinari, a ieșit pozitiv la consum de droguri, în timp ce era la volan.

Acesta a fost prins miercuri dimineața, în urma unui filtru al politiei pe linia consumului de alcool și de droguri la Rovinari.

Culmea, acest comisar ceruse cu ceva timp în urmă organizarea unei astfel de acțiuni, pentru a cădea îl filtru un alt coleg al lui.

Oare câți polițiști sunt care se droghează?

OFICIAL: Potrivit IPJ Gorj, la data de 10 noiembrie a.c., în baza Planului de acțiune întocmit la nivelul IPJ Gorj, a fost desfășurată o acțiune pe raza orașului Rovinari, pe linia verificării consumului de alcool sau alte substanțe interzise.

Cu această ocazie, în urma testării de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier, a unui polițist de 43 de ani, aparatul de detecție a consumului de substanțe psihoactive a indicat la una dintre substanțe recomandarea unor analize de laborator, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice.

Întrucât anterior testării acesta condusese autoturismul personal pe raza orașului Rovinari, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la acest caz, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare,în funcție de rezultatul verificărilor.

Vizualizări: 5,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: