Ultima oră

Scandal violent între Prodanca și Reghecampf. Cine a ajuns primul la Poliție!

Impresarul Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie.

 

 ”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112,  fiecare în parte sesizând la sediul poliţiei faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov.  
  
  
La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât şi femeii respective. 


 
”În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”, a mai precizat sursa citată.  

Surse judiciare au precizat că în cauză este vorba despre impresarul Anamaria Prodan şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.  

Potrivit GSP,  Anamaria Prodan le-a spus poliţiştilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr, iar  martor la incident a fost şoferul impresarei.  

”În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, a mai transmis IPJ Ilfov.  

Vizualizări: 1,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: