Eveniment

Scandal între un adult și doi adolescenți

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați aseară, prin apel 112, de un bărbat de 53 de ani, din comuna Godinești, că, în timp ce se afla pe strada principală, a observat un localnic de 56 de ani căzut, prezentând urme de violență.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost lovit cu un obiect dur peste față și corp de doi tineri, de 15 și 18 ani, ambii din comuna Godinești.

Totodată, la fața locului au fost identificați și cei doi tineri, care au declarat verbal faptul că ar fi fost amenințați și agresați cu un corp tăietor-înțepător, de către bărbatul de 56 de ani, fiindu-le provocate leziuni, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care le-a acordat îngrijiri medicale celor trei persoane implicate în altercație.

"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

 

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: