Social

S-au scos posturi la concurs pe „secția problemă” a Spitalului Județean

Spitalul Județean scoate la concurs posturi de medici în secția care s-a confruntat cu cel mai mare deficit de specialiști. Este vorba despre secția de Cardiologie, acolo unde a avut loc un „protest” fără precedent. În luna mai a anului trecut, cinci din cei șapte medici și-au dat demisia nemulțumiți fiind de volumul mare de muncă, în raport cu răsplata financiară. 

 

Acum, șefii unității medicale încearcă încearcă să rezolve această problemă prin scoaterea la concurs a trei posturi, potrivit unui anunț postat recent.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu organizează (...) concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor posturi vacante din statul de funcții: 2 (două) posturi, cu normă întreagă de medic specialist, specialitatea cardiologie la Secția Cardiologie și un post medic rezident, ultimul an, specialitatea cardiologie, la Secția Cardiologie”, anunță reprezentanți SJU Târgu Jiu.

Candidații interesați de aceste posturi își pot depune dosarele în perioada 2-15 aprilie 2024. Selecția dosarelor va avea loc pe 16 și 17 aprilie, iar proba scrisă este programată pentru data de 22 aprilie 2024. Pe 25 aprilie se va susține ultima probă din concurs, cea practică. 

Rămâne de văzut câți candidați se vor arăta interesați de aceste posturi. În trecut, nu de puține ori, calendarul de desfășurare a concursurilor s-a încheiat fără ca vreun candidat să își depună dosarul. 

Vizualizări: 572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: