Social

Șase posturi scoase la concurs în Rovinari

Primăria Rovinari a scos la concurs un post de consilier debutant la compartimentul Stabiliere, Urmărire, Executare Silită Persoane Fizice și Juridice. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Proba scrisă va fi pe 10 noiembrie.

Tot Primăria Rovinari a scos la concurs un post de consilier, grad superior, la Compartimentul Contabilitate - gestiuni. Și aici sunt necesare  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe economice, dar și șapte ani de vechime în muncă. Proba scrisă va fi pe 15 noiembrie.

Serviciul de Iluminat Public al Orașului Rovinari a scos la concurs trei posturi de muncitor necalificat în cadrul Compartimentului măturat, spălat și întreținerea căilor publice, dar și un post de șofer, în cadrul Compartimentului deszăpezire.

Candidații trebuie să aibă cel puțin studii gimnaziale, iar pentru șofer se cer și trei ani vechime.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 1 noiembrie. Concursul va începe pe 9 noiembrie cu proba scrisă, iar interviul va fi pe 12 noiembrie.

Vizualizări: 954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: